Havenstraat-terrein Facebook

Reacties

Als u wilt reageren op deze website en een mening heeft over het Havenstraat-terrein, of ideeën heeft over de toekomstplannen van het Stadsdeel Zuid, dan vragen we u bij deze uw mening met ons te delen.

De ondernemers op het Havenstraat-terrein zijn niet tegen veranderingen. Ze vinden wel dat op dit moment, van economische malaise de buurt, en ook de stad Amsterdam meer gediend is met een bedrijventerrein waar startende bedrijven iets nieuws kunnen beginnen dan met weer een duur woningen project waar op dit moment geen investeerders voor zijn en al helemaal geen kopers.

U kunt uw mening sturen naar: ditvindik@havenstraatterrein.nl

Of maak gebruik van onderstaand formulier.

Er zijn 3 Reacties

 1. willklink zegt:

  De havenstraat is een van de nog weinig overgebleven rafel gebieden van de stad. Al jaren is bekent dat dit soort gebieden van groot economisch belang zijn voor een stad.
  Het is dan ook treurig dat er telkens weer lieden zijn die dit willen vernietigen en daarmee ook de stad omzeep helpen onder het mom van verbetering.
  Naar mijn mening moeten we zuinig zijn op dit soort gebieden en ze een beschermde status geven zodat evt. toekomstige slopers geen kans meer hebben hun snode plannen ten uitvoer te brengen.
  Will Klinkenberg

 2. helena zegt:

  belangrijk om te onderzoeken of er niet-genoemde, c.q. andere belangen in het spel zijn. Bonussen voor het er door krijgen van de plannen? Het is te gek voor woorden dat in deze tijden van crisis kleine, leuke ondernemers worden opgeofferd. Dat terwijl op het stadionplein ook al huizen worden gebouwd en een toren.
  De plannen hebben een onfris luchtje.

 3. Miriam zegt:

  Er moeten juist veel meer kunstenaars en kleine bedrijfjes op dit unieke terrein komen en zijn.
  Bouwen bouwen bouwen, wat een simpele gedachte van de gemeente.
  Ik ben absoluut tegen, ook vanwege de enorme verkeersdruk die alleen nog maar zal toenemen.op de Amstelveenseweg en nu al veel te hoog is. Nog meer file op deze eigenlijk zo’n mooie straat. Dat kan helemaal niet en dat mag niet. Weg met deze idiote plannen.

Laat een reactie achter